DESPRE NOI:

DENTALHOSPITAL.RO, proiect pentru sănătate în care punem credință, suflet, energie, știință,

Misiunea DENTALHOSPITAL.RO:

Coagulăm cei mai buni specialiști din toate ramurile stomatologiei și cea mai avansată tehnologie medicală, fiind astfel capabili să rezolvăm orice caz clinic, la cel mai înalt standard, pentru ca tu să ai un zâmbet de invidiat.  

Viziunea DENTALHOSPITAL.RO:

Aspirăm să fim un excelent centru medical, cât și o instituție academică inovatoare. Prin echipa medicală formată din specialiști de elită, în continuă perfecționare prin practică clinică integrată, educație continuă și cercetare medicală, care are la dispoziție cele mai performante echipamente medicale, dorim să colaborăm cu orice cabinet stomatologic, pentru ca și pacienții acestora beneficieze de cel mai modern și mai sigur tratament. 

Valorile noastre:

Credința în Dumnezeu

Nihil sine Deo.  Credința ne dă încredere în misiunea și viziunea noastră.

Respectul

Tratăm cu demnitate și respect orice persoana care ne vizitează (pacienți,  familiile acestora, colegii, colaboratorii noști etc.). La noi te bucuri de atenția pe care o meriți!

Integritatea

Respectăm cele mai înalte standarde de profesionalism, etică și responsabilitate, demne de încrederea pe care o acordă pacienții noștri.

Compasiunea

Nevoile pacientului sunt pe primul loc. Oferim cea mai bună îngrijire, tratând pacienții cu sensibilitate și empatie.

Recunoștința

Purtăm recunoștință pentru toți cei care au contribuit la dezvoltarea DENTALHOSPITAL.RO.

Aprecierea

Avem o înaltă apreciere pentru toți cei care au contribuit sau contribuie la dezvoltarea medicinei.

Lucrul în echipă

Prețuim contribuțiile tuturor, combinând abilitățile individuale ale membrilor echipei noastre medicale într-o colaborare de neegalat.

Inovaţia

Ducem la un nivel superior terapiile pacienților noștrii, prin ideile creative și talentele unice ale fiecărui angajat sau colaborator al DENTALHOSPITAL.RO.

Excelența

Realizăm terapii de cea mai înaltă calitate, respectând cu strictețe protocoalele medicale asumate, cu cele mai bune rezultate, prin efortul dedicat și experiența fiecărui membru al echipei.

Administrarea

Susținem și reinvestim în misiunea noastră și în comunitatea noastră, prin gestionarea cu înțelepciune a resurselor noastre umane, naturale și materiale.

Vă invităm să realizați programarea online sau telefonic.

La noi este simplu și eficient. Selectați data, ora și medicul specialist.

TOP