Smile design by dentalhospital.ro

Estetica ideală servește mai mult decât aspectului tău. Atunci când ești încrezător în zâmbetul tău, adesea te simți mai bine cu tine însuți și îmbrățișezi oportunități interesante.

SMILE DESIGN by DENTALHOSPITAL.RO este modul în care medicii de la DENTALHOSPITAL.RO fac proceduri estetice conform unui proiect digital personalizat, proiect doar pentru tine. Nu există două zâmbete la fel, iar zâmbetul personalizat va fi perfect pentru aspectul tău.

Caracteristici ale designului zâmbetului obținut cu ajutorul programului SMILE DESIGN by DENTALHOSPITAL.RO:

- Este personalizat pentru tine, ținând cont de dorințele tale

- Vezi o previzualizare a zâmbetului (machetă), pentru a-ți asigura satisfacția

- Respectă funcționalitatea danturii și sporește frumusețea acesteia.

- Poate fi realizat în doar câteva vizite la medicul stomatolog

Oferă un aspect natural dinților.

SMILE DESIGN by DENTALHOSPITAL.RO este modul în care specialiștii noștrii fac fațete, coroane dentare, sau alte proceduri cosmetice, personalizate pentru tine. Nu există două zâmbete la fel, iar designul zâmbetului tău realizat cu SMILE DESIGN by DENTALHOSPITAL.RO îți va îmbunătăți maxim caracteristicile individuale. În timp ce pacienții tânjesc după un zâmbet armonios și echilibrat, prioritatea medicilor noștri este să stabilească funcționalitatea sănătoasă a danturii. Ambele sunt realizate perfect cu ajutorul SMILE DESIGN by DENTALHOSPITAL.RO.

Dacă te gândești la SMILE DESIGN by DENTALHOSPITAL.RO, poți apela cu încredere la echipa noastră, deoarece are cunoștințele, experiența și echipamentele potrivite pentru cea mai bună restaurare funcțională și estetică. Contactează-ne telefonic sau aplică pentru o programați-vă online.

Vă invităm să realizați programarea online sau telefonic.

La noi este simplu și eficient. Selectați data, ora și medicul specialist.

TOP