Endodonție la microscop

Endodonția asistată de microscop se se referă la canalelor radiculare din interiorul dintelui. Pentru salvarea dintelui natural, medicii specialiști endodonți de la DENTALHOSPITAL.RO efectuează tratamente endodonice atunci când un dinte prezintă abces, infecție și/sau durere severă. Cu echipamentul ultramodern de astăzi și anestezia modernă, pe care DENTALHOSPITAL.RO le are în dotare, puse la dispoziția medicilor noștri ce au expertiza și experiența necesară, canalele radiculare pot fi tratate precis și fără durere, asigurând confortul total al pacientului.

Un alt beneficiu beneficiu pentru pacienții noștri este și faptul că programul nostru permite întotdeauna îngrijirea dentară de urgență pentru pacienții care au nevoie de tratament endodontic.

Cu echipamentul ultramodern de astăzi pe care DENTALHOSPITAL.RO îl are în dotare, anestezia modernă și expertiza și experiența medicilor noștri, un canal radicular poate fi tratat precis și fără durere , asigurând  confortul total al pacientului.

Endodonția la microscop aduce ușurare prin:

  • Amorțirea eficientă a dinților și gingiilor pentru procedură
  • Curățarea unui dinte infectat
  • Sigilarea dintelui de alte carii sau infecții
  • Tratează canalele radiculare pe termen mult mai lung comparativ cu endodonția clasică.

Dacă aveți durere acută sau recurentă la un dinte, contactați telefonic sau programați-vă online imediat DENTALHOSPITAL.RO pentru o consultație de specialitate.

Vă invităm să realizați programarea online sau telefonic.

La noi este simplu și eficient. Selectați data, ora și medicul specialist.

TOP