Gutiere dentare

Gutierele dentare pot preveni dureri ale maxilarelor, deteriorarea dinților și chiar problemele ATM. Pe timp de noapte, o gutieră este adesea folosită ca tratament pentru bruxism sau ca parte a anumitor proceduri dentare, cum ar fi albirea dinților sau tratamentul apneei în somn.

Mulți oameni scrâșnesc din dinți în mod inconștient în perioadele de stres sau în timpul somnului. Forța puternică a dinților și a maxilarelor poate provoca eroziuni și microfracturi, rezultând dinți uzați prematur.

Medicii noștri de la DENTALHOSPITAL.RO creează personalizat pentru dumneavoastră gutiere, pentru a proteja dinții de uzura sau deteriorarea prematură. Numai pentru utilizarea pe timp de noapte, aceste apărători profesionale pot preveni durerile de maxilarele, deteriorarea dinților și chiar problemele ATM (articulația temporomandibulară).

DE CE O GUTIERĂ PROFESIONALĂ?

Folosim mai multe sortimente de gutiere de inalta calitate, in functie de nevoile pacientului. Fiecare gutieră este fabricată la comandă pentru gura dumneavoastră, pentru a oferi cel mai bun confort.

Gutiera de calitate potrivită nu vă va proteja doar dinții, ci și liniștea sufletească. Solicitați astăzi o consultație de la stomatologii noștri din Iași pentru această soluție de protecție!

Vă invităm să realizați programarea online sau telefonic.

La noi este simplu și eficient. Selectați data, ora și medicul specialist.

TOP