Reabilitare orală completă

Mâncatul este o plăcere de care toată lumea ar trebui să se poată bucura. Pentru unii pacienți, totuși, mestecatul inconfortabil poate transforma mâncatul într-o experiență dureroasă. Din fericire, echipa noastră este capabilă să readucă orice mușcătură la confort și echilibru. În reabilitarea completă a gurii se pot utiliza implanturi dentare, tratamentul ATM (articulația temporomandibulară), coroane dentare, punți dentare sau alte proceduri.  Acordarea atenției cuvenite fiecărui element care contribuie la reabilitarea orală completă este obligatorie. În afară de eventuale probleme de masticație, de vorbire sau estetice, o reabilitare nerealizată complet duce la numeroase alte probleme (vezi articol).

Suntem dedicați față tratamentele fără durere, cât mai puțin invazive, care vor readuce funcționalitatea și un aspect grozav zâmbetului dumneavoastră.

Fapte important pentru reabilitarea completă a gurii:

Tratamentul dumneavoastră este dezvoltat numai pentru dumneavoastră. Fiecare persoană are particularități de care ținem cont cu mare atenție.

Suntem extrem de blânzi și atenți, terapiile noastre fiind minim invazive și fără durere.

Pentru cele mai bune rezultate, ne consultăm cu medici parteneri și alți specialiști, astfel încât să beneficiezi de cele mai bune soluții, actualizate la zi cu cercetarea medicală la nivel mondial, cercetare la care cu mândrie putem spune că participăm activ.

Toți medicii noștri se pregătesc permanent prin educație continuă, potrivită pentru a planifica și a oferi rezultatele terapeutice de care ai nevoie. Meritați să aveți o sănătate dentară completă și să fiți încrezător în zâmbetul dumneavoastră. Noi vă putem ajuta!

Vă invităm să realizați programarea online sau telefonic.

La noi este simplu și eficient. Selectați data, ora și medicul specialist.

TOP