Sunați-ne la numărul de telefon +4 0747 349 770 sau reprogramați din contul dumneavoastră de programări din PROGRAMARE ONLINE. Dacă trebuie să anulați programarea sau să vă reprogramați — asigurați-vă că faceți acest lucru cu mai mult de o zi lucrătoare înainte de ora programării. Dacă anulați sau reprogramați cu mai puțin de o zi lucrătoare în avans, va trebui să vă percepem o taxă de 50 lei pe oră de timp programat. Acest lucru se datorează faptului că am rezervat acel timp special pentru îngrijirea dumneavoastră.

Dacă sunteți un pacient nou, vă vom programa la unul din medicii stomatologi coordonatori, acesta urmând să decidă diagnosticul și planul de tratament. În funcție de specificul tratamentului, la programările ulterioare primei vizite la noi, veți fi direcționat spre medicii specializați în terapiile de care aveți nevoie. Dacă există cineva în special de care sperați să fiți văzut, nu ezitați să ne sunați la +4 0772 208 744. Ocazional, se întâmplă modificări neașteptate ale programului nostru și vă putem contacta pentru a vă programa la un alt medic, dacă este necesar.

Este în regulă! Dacă doriți o programare la alt stomatolog decât cel la care ați venit, sunați la +4 0772 208 744  și veți fi reprogramat la alt medic.

Este foarte bine să trimiteți mesaj! Telefonul nostru funcționează și pentru mesaje, așa că nu ezitați să ne sunați sau să ne trimiteți un mesaj la 0772 208 744, dacă aveți nevoie de ceva. Vă vom răspunde cu promptitudine.

Vizitați pagina cu formulare pentru a vă pregăti pentru prima programare și completați istoricul medical și informațiile de contact. Aceste formulare pot fi completate și la noi, la prima dumneavoastră programare.

Oferim o gamă completă de servicii stomatologice preventive, restaurative și cosmetice, (implanturi dentare, terapii laser fără durere, terapia cariilor - reconstrucții coronare, fațete dentare, tratamente endodontice la microscop, lucrări protetice, tratamente parodontale laser, refacerea ocluziei, terapii pentru bruxism, chirurgie oro-maxilo-facială, ozonoterapie, tratamentul sindromului articulației temporomandibulare, igienizări, albire dentară cu laser  etc.), având ca suport tehniologii de avangardă la nivel mondial (lasere terapeutice, computer tomograf – CBCT, radiologie digitală, scannere intraorale, microscoape studio DIGITAL SMILE DESIGN etc.).

Dacă serviciul specific de care aveți nevoie nu este listat, sunați-ne la 0772 208 744. Sunt șanse să facem ceea ce vă doriți sau, dacă nu, vă vom trimite la un partener de încredere. Stomatologii și medicii specialiști cu experiență din cadrul DENTALHOSPITAL.RO oferă o gamă completă de îngrijire preventivă, restaurativă și cosmetică.

La sfârșitul primei programări, vă vom programa pentru următoarea ședință de terapie înainte de a pleca, sau, dacă aveți nevoie de mai mult timp pentru a vă afla programul, trimiteți-ne un mesaj sau sunați-ne după aceea la 0772 208 744 și vă vom programa.

Cu siguranță, primim copiii la DENTALHOSPITAL.RO și vă recomandăm să îi aduceți la prima lor programare până la prima lor zi de naștere.

Dacă un dentist v-a recomandat să faceți o procedură și doriți o a doua opinie, suntem mai mult decât bucuroși să vă oferim una, sunați-ne la 0772 208 744. Dacă sunteți unul dintre pacienții noștri și vă recomandăm o procedură, sunteți mai mult decât binevenit să solicitați oa doua opinie. Vă vom oferi planul nostru de tratament propus pentru a le duce la alt dentist.

Absolut. Siguranța membrilor noștri și a echipei noastre este prioritatea noastră principală. Citiți despre măsurile pe care le luăm pentru a vă menține în siguranță în timpul vizitei dvs. în Ghidul nostru de siguranță.

TOP