Albirea dinților

Ce este albirea dentară cu laser

Cu un zâmbet frumos lookul tău este total schimbat! Oferă-ți un zâmbet mai strălucitor, cu aspect mai tânăr cu cea mai avansată tehnologie de albire dentară laser. Vei avea dantura impecabilă, albă și strălucitoare a actorilor de la Holywood. Am creat și dezvoltat protocolul WHITE PERFECT - laser technology for beautiful, healthy smile, terapie laser de albire a dinților care face minuni pentru încrederea ta, cu ajutorul căruia obținem nivelul adecvat de albire a dinților, prin terapii rapide și eficiente, dar și atent dozate pentru ca dinții dumneavoastră să nu fie afectați.  Efectele acestui protocol sunt excepționale: 

·  alb pur și sănătos al dinților

·  look strălucitor și natural

·  efect de până la 24 luni

·  sigur și fără durere

 

Ce este WHITE PERFECT - laser technology for beautiful, healthy smile

Protocolul nostru pentru albire dentară este o terapie personalizată, având etape terapeutice special concepute pentru tine, efectul estetic fiind fantastic și dinții tăi fiind protejați cu mare atenție.  Economisiți timp și obțineți rezultate mult mai bune. 

WHITE PERFECT - laser technology for beautiful, healthy smile are la bază tehnica de emitere și filtrare avansată a luminii laserului albastru, rezultând o temperatură scăzută la activarea eficientă a substanței pentru albire. În cel mult cinci minute de terapie se obține un alb dentar extraordinar!

WHITE PERFECT - laser technology for beautiful, healthy smile prevede două sau trei aplicări, în o singură ședință sau mai multe, protocolul fiind personalizat pentru nevoile tale. Pentru confortul tău, aplicarea va fi scurtă și eficientă, timpul efectiv fiind de numai cinci minute. Înainte de ședința de albire medicul va asigura protecția țesuturilor cavității bucale. Pentru protecția buzelor, se va aplica un depărtător bucal, gingiile fiind izolate cu un gel de protecție. Albirea dentară laser va fi precedată de igienizare profesională, ce va îndepărta tartrul, placa bacteriană și petele dentare. Astfel substanța de albire și unda laser vor acționa pe toată suprafața dinților, efectul estetic fiind extraordinar. 

 

WHITE PERFECT - laser technology for beautiful, healthy smile poate avea la o singură ședință un efect de deschidere a culorii de până la 8 -14 nuanțe.

 

Zâmbește mai des și cu încredere totală! Contactați-ne  astăzi pentru terapia de albirea dinților, rapidă, eficientă și atraumatică.

Vă invităm să realizați programarea online sau telefonic.

La noi este simplu și eficient. Selectați data, ora și medicul specialist.

TOP