Frenectomie laser

Frenectomie Laser: Soluția Avansată de la DentalHospital.ro

Ce Este Frenectomia?

Frenectomia reprezintă o procedură chirurgicală în care frenul este îndepărtat sau își are poziția modificată. Această intervenție se poate efectua la orice vârstă, dar ideal ar fi în primele luni de viață sau între 2 și 3 ani.

De Ce Alegem Frenectomia Laser la DentalHospital.ro?

La DentalHospital.ro, am adoptat tehnologia modernă și am ales metoda de frenectomie laser în locul celei clasice, cu bisturiu sau foarfece. Motivele pentru care am optat pentru această variantă sunt numeroase:

Rapiditatea Procedurii

Unul dintre avantajele principale ale frenectomiei laser este timpul de realizare al intervenției, care este semnificativ scăzut în comparație cu metoda tradițională.

Anestezie Minimală

Frenectomia laser nu necesită anestezie, decât, cel mult, trei picături de anestezic local. Asta face ca procedura să fie mult mai confortabilă pentru pacienți, în special pentru cei mai mici.

Vindecare Rapidă și Fără Riscul de Recidivă

Vindecarea după frenectomia laser este mult mai rapidă și nu există riscul de recidivă. Acest aspect este esențial pentru a reduce timpul de recuperare și a reveni cât mai repede la rutina zilnică.

Siguranța Procedurii

Frenectomia laser elimină riscul de infecție în timpul intervenției, nu există sângerare și nici necesitatea de sutură postintervențională. Acesta este un aspect important, mai ales în cazul copiilor.

Îmbunătățirea Rapidă a Vorbirii și Esteticii

Un alt avantaj al frenectomiei laser este îmbunătățirea rapidă a vorbirii și esteticii. Aceasta poate fi o preocupare importantă pentru mulți pacienți, mai ales pentru cei tineri.

Stoparea Retracției Gingivale Fără Cicatrici

Frenectomia laser oprește retracția gingivală fără a lăsa cicatrici. Acest lucru contribuie la îmbunătățirea sănătății generale a gurii și a esteticii.

Reguli Recomandate După Frenectomie

După frenectomia laser, există câteva recomandări pe care le sugerăm părinților:

 • Nu hrăniți copilul timp de 1-2 ore după procedură.
 • Evitați alimentele care îl pot irita pe copil, cum ar fi cele cu sare, piper sau alte condimente picante, pentru aproximativ 4 zile.
 • Este indicat să hrănițicopilul cu alimente tip piure pentru câteva zile. În plus, cavitatea bucală trebuie curățată după fiecare masă.
 • Încurajați copilul să realizeze exerciții prin care să scoată limba mult în primele 5 zile de la intervenție. Aceste exerciții ajută la vindecarea rapidă și eficientă a zonei afectate.

  De ce să Alegeți DentalHospital.ro pentru Frenectomia Laser?

  La DentalHospital.ro, ne mândrim cu o echipă de specialiști care sunt dedicați sănătății orale a pacienților noștri. Am investit în tehnologia laser pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii stomatologice disponibile.

  Personalul nostru este calificat și experimentat

  Personalul nostru stomatologic este calificat și experimentat în utilizarea laserelor pentru frenectomie. Aceasta înseamnă că puteți avea încredere că procedura va fi realizată cu cea mai mare precizie și grijă.

  Prioritizăm confortul pacienților noștri

  Înțelegem că orice procedură chirurgicală poate fi stresantă, în special pentru cei mai tineri pacienți. De aceea, facem tot ce ne stă în putință pentru a asigura un mediu confortabil și relaxant.

  Urmarim rezultate de durată

  Scopul nostru este de a oferi rezultate de durată. Frenectomia laser este o metodă eficientă și durabilă pentru a trata problemele legate de frenul.

  În Concluzie

  Frenectomia laser este o metodă avansată, eficientă și minim invazivă pentru a rezolva problemele legate de frenul. Alegeți DentalHospital.ro pentru această procedură și beneficiați de o intervenție rapidă, cu timp scurt de vindecare și rezultate de durată. Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultatie și a afla mai multe despre cum frenectomia laser vă poate îmbunătăți sănătatea orală și calitatea vieții.

Vă invităm să realizați programarea online sau telefonic.

La noi este simplu și eficient. Selectați data, ora și medicul specialist.

TOP