Implanturi dentare în Iași prin tratamente minim invazive de mare precizie, ghidate computerizat.

implant-dentar-iasi-5

Veți recâștiga tot ce ați pierdut prin lipsa dinților. Te vei bucura de dinți noi pe implanturi dentare cu un aspect frumos, natural și o bază puternică, care redau perfect capacitatea de a mesteca și de a vorbi, eliminând disconfortul creat de protezele dentare.

De ce să alegi DENTALHOSPITAL.RO Iași pentru tratamente cu implanturi dentare:

implant-dentar-iasi-2

CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

Ne preocupă rezultatul tratamentului, dar și confortul dumneavoastră. La consultație vei afla toate variantele de tratament și prețul acestora, iar medicii de elită din divizia noastră dedicată exclusiv implantologiei și personalul de suport al clinicii vă vor oferi susținerea necesară pe parcursul tratamentului.

implanturi-dentare-iasi-excelenta

EXECELNȚĂ ÎN IMPLANTOLOGIA ORALĂ

Prof. Dr. Mihai Augustin, somitate mondială în terapii impanto-protetice, este fondatorul Disciplinei de Implantologie Orala din Romania. Prin mentoratul oferit medicilor din DIVIZIA IMPLANTOLOGIE a clinicii, tratamentele revoluționare cu implanturi dentare ajung în Iași, la pacienții noștri.

implant-dentar-iasi-3

PRECIZIE DE EXCEPȚIE

Oferim toată gama de tratamente cu implanturi dentare, dar și performanța de clasă mondială a sistemelor chirurgicale robotizate „REABILITARE IMPLANTO-PROTETICĂ GIDATĂ COMPUTERIZAT”, integrarea tehnologiei cu software avansat oferind precizie, viziune și control actului medical, computerul asigurând acuratețe submilimetrică mișcărilor mâinii medicului intervenționist.

implant-dentar-iasi

PREȚ ACCESIBIL

Din empatie pentru pacienți, vă oferim tratamentele pe implanturi dentare la preț accesibil. Astfel un număr mai mare de pacienți din Iași, și nu numai, se pot bucura de dinți noi pe implanturi dentare cu durată mare de viață. Pentru pacienții ce nu locuiesc în Iași, oferim cazare pentru perioada terapiilor, prețul acesteia fiind suportat de clinica noastră.

Vă Prezentăm Opțiunile Noastre Avansate pentru un Zâmbet Perfect:

reabilitare-implant

Reabilitare implanto-protetică computerizată

Transformați-vă zâmbetul, optând pentru siguranța și precizia oferită de sistemele chirurgicale robotizate „REABILITAREA IMPLANTO-PROTETICĂ GIDATĂ COMPUTERIZAT”. Acest serviciu de vârf utilizează softuri și scanări 3D pentru a planifica poziționarea implanturilor dentare cu o precizie submilimetrică. Procesul începe cu crearea unui model digital complet al gurii pacientului, care permite o vizualizare detaliată și ajustări precise înainte de procedura efectivă. Prin integrarea tehnologiei robotice cu software avansat, „REABILITAREA IMPLANTO-PROTETICĂ GIDATĂ COMPUTERIZAT” crează instrumente de ghidaj chirurgical, concepute pentru a sprijini medicul să obțină plasarea implanturilor dentare cu acuratețe remarcabilă, prin intervenții minim invazive.

Dinți pe implanturi în 24 de ore

Dinți pe implanturi în 24 de ore

Pentru pacienții care vor să beneficieze de dinți pe implanturi în 24 de ore, utilizăm tehnologii avansate, ce reduc la maximum riscul de eșec ce apare în tratamentele ”All on”. Procesul începe cu o evaluare detaliată a sănătății orale, urmată de planificarea chirurgicală precisă și implementarea soluției personalizate. Rezultatul este un zâmbet complet reabilitat, care îmbunătățește estetica și redă funcționalitatea completă a danturii.

implant dentar-ceramic

Implanturi dentare ceramice

Implanturile dentare ceramice reprezintă tehnologia de vârf din implantologia dentară, ce oferă estetică și biocompatibilitate superioare, comparativ cu implanturile tradiționale. Materialele ceramice, precum zirconia, sunt apreciate pentru proprietățile lor estetice superioare și compatibilitatea excelentă cu țesuturile gingivale. Acestea sunt o alegere ideală pentru pacienții care caută soluții de înlocuire a dinților care să se armonizeze impecabil cu zâmbetul lor natural, fără a compromite sănătatea țesuturilor înconjurătoare.

coroane-dentare-implant-iasi

Coroane dentare pe implanturi

Coroanele dentare pe implanturi reprezintă o soluție de înaltă performanță pentru restaurarea dinților lipsă, combinând estetica cu funcționalitatea. Acestea sunt atașate de implanturile dentare și imită coroana naturală a dintelui. Coroanele noastre pentru implanturi dentare sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, asigurând o integrare perfectă cu restul dinților, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. Prin această metodă, pacienții noștri se bucură de un zâmbet natural și de o masticatie eficientă, investind într-o soluție pe termen lung pentru sănătatea lor orală.

Implanturi dentare zigomatice

Implanturi dentare zigomatice

Implanturile dentare zigomatice, cunioscute și sub denumirea „implanturile ultima soluție”, sunt o variantă pentru pacienții cu pierderi semnificative de os maxilar, care nu pot beneficia de implanturi dentare obișnuite. Aceste implanturi sunt ancorate în osul zigomatic, oferind o bază pentru reabilitarea completă a maxilarului superior cu dinți ficși. Tehnica este complexă și necesită o expertiză de specialitate, pe care clinica noastră o oferă, asigurându-se că fiecare pacient beneficiază de cele mai sigure și eficiente tratamente. Soluțiile noastre pe bază de implanturi zigomatice permit pacienților să se bucure de o funcție masticatorie optimă și de un zâmbet estetic.

Vă invităm să realizați programarea online sau telefonic.

La noi este simplu și eficient. Selectați data, ora și medicul specialist.

Contactați-ne, suntem aici pentru a vă ajuta să redescoperiți bucuria de a zâmbi!

TOP