Adiție de os

ADIȚIA DE OS (AUGUMENTAREA OSOASĂ)

Adiția osoasă este procedeul terapeutic chirurgical prin care medicul specialist mărește volumul de os, fie datorită necesității refacerii osoase pentru salvarea unor dinți, dar și pentru obținerea dimensiunilor optime ale osului, în vederea inserției implanturilor dentare, astfel încât volumul osos să permită obținerea unor dinți pe implanturi care să aibă o durată mare de viață.

Toate cazurile tratate, educația și cercetarea la nivel mondial în care suntem implicați, sunt pentru că tu meriți cea mai sigură și eficientă terapie, cu rezultate garantate pe termen lung. Specialiștii noștri au expertiza de a alege doar biomateriale de înaltă calitate, adaptate pentru fiecare caz clinic, având la dispoziție cele mai moderne echipamente medicale. La noi, intervențiile medicale de adiție osoasă sunt sigure, fără durere, cu rezultat garantat.

Toate aceste argumente recomandă DENTALHOSPITAL.RO pentru terapiile intervenționale de adiții osoase, regenerări tisulare ghidate, salvarea dinților compromiși și implantarea de noi dinți pe implanturi, succesul fiind garantat.

Pentru confortul tău, specialiștii noștri îți vor explica în detaliu tratamentul de care ai nevoie și de care meriți să beneficiezi, pentru ca rezultatul final să fie un zâmbet perfect, pentru toată viața.

Ești invitat să realizezi programarea online sau telefonic.De asemenea poți beneficia de CONSULTAȚIE GRATUITĂ la numărul de telefon +4 0751 683 989.

La noi este simplu și eficient. Selectați data, ora și medicul specialist.

TOP