Gingivoalveoloplastie laser

Dinții sunt o componentă majoră a unui zâmbet frumos. Modul în care gingiile încadrează dinții joacă, de asemenea, un rol important în simetria generală și atractivitatea unui zâmbet. Ca atare, DENTALHOSPITAL.RO oferă terapia inovativă de remodelare gingivală cu ajutorul laserului, tratament care reface estetica gingiilor deformate. Această procedură terapeutică poate fi efectuată de către medicii noștri specialiști cu ajutorul laserelor medicale. Medicii noștri folosesc lasere ultramoderne, cele mai eficiente anestezice și agenți topici de amorțire, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji pentru confortul dumneavoastră în cazul aceastei proceduri terapeutice sigure și fără durere. 

Uneori, pentru a se obține un zâmbet perfect, este nevoie doar de remodelarea gingiei, terapie numită gingivoplastie, în alte cazuri însă este nevoie de remodelarea atât a gingiei, cât și a țesutului osos, procedeu terapeutic ce poartă numele de gingivoalveoloplastie, terapie sigură și fără durere ce este realizată de medicii noștri specialiști, rezultatele fiind de excepție.

Conturarea gingiilor cu ajutorul terapiei laser:

- Aduce punctul focal al zâmbetului tău pe dinți.

- Este adesea folosită pentru încadrarea perfectă a fațetelor din porțelan.

- Oferă timp de vindecare rapid și disconfort minim.

Stomatologii noștri sunt gata să te ajute! Dacă dorești un zâmbet perfect, sună astăzi la DENTALHOSPITAL.RO sau fă o programare online. 

Vă invităm să realizați programarea online sau telefonic.

La noi este simplu și eficient. Selectați data, ora și medicul specialist.

TOP