Implanturi ceramice

DENTALHOSPITAL.RO oferă implanturi dentare premium care vă vor uimi prin aspectul lor natural și fundația puternică pe care o oferă coroanelor dentare. În afara implanturilor clasice realizate din aliaje de titan, din ce în ce mai uzitate sunt implanturile din zirconiu, numite implanturi ceramice. Punem la dispoziția pacienților implantri premium ceramice și avem echipa medicală ultraspecializată  în inserția acestora.

Implantul dentar din ceramică este realizat în întregime din zirconiu, material 100% biocompatibil cu structura osoasă a cavității și cu un risc mai scăzut de infecții bacteriene.  Cercetările medicale au relevat că nivelul bacteriilor dezvoltate în jurul implanturilor ceramice este mai mic decât nivelul bacteriilor dezvoltate în jurul implanturilor din aliaje de titan (studiu realizat la Spitalul Universitar din RWTH Aachen, Germania). De asemenea, implanturile ceramice au o estetică superioară, având culoarea identică cu a dinților naturali, eventuale intervenții suplimentare pentru a masca colarația gingiei fiind excluse. În cazul implantului din aliaj de titan, pacienții cu gingii subțiri, translucide sau cei predispuși la retrageri ale gingiei, se pot confrunta cu o colorare gri a zonei implantului, ceea ce influențează rezultatul estetic, această problemă neexistând în cazul implantului ceramic.

Ceramica este un material rezistent la coroziunea chimică, care nu conduce electricitatea sau căldura. Studiile arată că zirconiul nu va declanșa reacții chimice, nu va migra către alte locuri din corp și nu va interfera cu menținerea unei bune sănătăți orale.

Avantajele implantului dentar ceramic:

- Biocompatibilitate perfectă

- Osteointegrare (capacitatea de integrare în os) optimă

- O alegere bună pentru persoanele hipersensibile sau alergice

- Estetica superioară, în cazul persoanelor cu gingii subțiri

Implanturile de ceramică pe care le utilizăm sunt implanturile premium NobelPearl® și Straumann Pure Ceramic®, implanturi create pentru a menține un aspect natural al gingiilor, fiind recomandate, datorită culorii albe, pacienților cu gingii subțiri, mai ales dacă aceștia prezintă în gură și alte lucrări metalice.

Dacă crezi că ai nevoie de implanturi ceramice, programează-te sau sună astăzi la noi! Medicii specialiști de la DENTALHOSPITAL.RO vor fi pregătiți să vă răsăundă întrebărilor.

Vă invităm să realizați programarea online sau telefonic.

La noi este simplu și eficient. Selectați data, ora și medicul specialist.

TOP