Fațete dentare

Un zâmbet superb poate avea un impact enorm asupra aspectului și comportamentului tău. O modalitate de a obține un zâmbet spectaculos este aplicarea fațetelor de porțelan de la DENTALHOSPITAL.RO. Create pentru a stabili forma și funcția perfectă pentru caracteristicile feței tale, fatetele noastre din porțelan sunt remarcabile.

Fațetele de porțelan pot corecta:

  • Spațiile dintre dinți
  • Alinierea neuniformă a dinților
  • Dinți scurti
  • Decolorarea dinților

Fațetele cosmetice din porțelan de la DENTALHOSPITAL.RO sunt create cu mare atenție de maeștrii ceramiști selectați cu atenție, adevărați artiști cu abilități tehnice deosebite. Cu o precizie de neegalat, maeștrii ceramiști încorporează o multitudine de detalii în designul zâmbetului tău.

Lucrând îndeaproape cu pacienții noștri, suntem capabili să creăm cele mai bune variante de zâmbet cu fatete de porțelan bine lucrate. Zâmbetele obținute cu fațetele noastre de porțelan sunt personalizate, frumoase și par complet naturale.

Fațetele pot fi plasate pe câți dinți dorești, iar rezultatele noastre vorbesc de la sine. Contactează-ne telefonic sau programează-te online pentru a afla mai multe despre transformările uimitoare pe care le poți obține prin realizarea unui zâmbet de neegalat cu fațetele din porțelan DENTALHOSPITAL.RO!

Te invităm să realizezi programarea online sau telefonic.

La noi este simplu și eficient. Selectează data, ora și medicul specialist.

TOP