Tratamentul cariei dentare

Este important să prevenim apariția cariilor dentare, și să nu amânăm tratamentul acestora în stadiile incipiente, pentru a evita complicațiile ce pot surveni (durere dentară, pierderea dinților, infecții transmise la alte organe ale corpului). La dentalhospital.ro avem medici de excepție specializați în prevenția și tratamentele cariei dentare, astfel încât să beneficiați de cele mai bune terapii, protocolul medical aplicat implicând detectarea carilor, curățarea țesutului dentar cariat, sterilizarea suprafeței dentare expuse procesului carios, reconstrucția dintelui. Toate aceste etape terapeutice sunt realizate cu echipamente ultramoderne, astfel încât terapia să fie sigură, fără durere. De asemenea, cu ajutorul microscopului electronic, fizionomia și estetica dinților restaurați devine impecabilă, tu devenind posesorul unui zâmbet de invidiat. 

Îndepărtarea procesului carios  din dinte se realizează cu multă atenție, astfel încât:

- Să se îndepărteze țesutul dentar afectat ireversibil de caria dentară.

- Să se păstreze țesutul dentar integru, astfel încât să se păstreze maximum posibil din structura naturală a dintelui, tratament realizabil cu mare precizie cu ajutorul microscopului.

- Să se realizeze sterilizarea ariei dentare sănătoase care a fost expusă procesului carios, procedeu realizat cu ajutorul laserului.

După îmdepărtarea procesului carios, se realizează obturarea dintelui. Obturația este asortată cu culoarea dintelui și realizată la microscop, pentru o adeziune imperceptibilă. Medicii experți de la DENTALHOSPITAL.RO vă pot ajuta să optați pentru cea mai bună variantă de restaurare estetică.

Fiecare zâmbet este diferit, așa că vă va fi util să vă programați la unul dintre specialiștii noștri pentru a afla care restaurare dentară vă va oferi cel mai bun rezultat. Programați-vă sau sunați pentru consultație astăzi.

Vă invităm să realizați programarea online sau telefonic.

La noi este simplu și eficient. Selectați data, ora și medicul specialist.

TOP