Cercetare Medicală

Toate cazurile tratate, educația și cercetarea la nivel mondial în care suntem implicați, sunt pentru că tu meriți cea mai sigură și eficientă terapie, cu rezultate garantate pe termen lung, un zâmbet frumos și sănătos fiind o investiție pentru toată viața. Activitatea de cercetare medicală a DENTALHOSPITAL se bazează pe echipa medicală de excepție a departamentelor noastre medicale și pe tehnologia ultramodernă de nivel mondial de care dispunem. Prin eforturile specialiștilor noștrii, am realizat și dezvoltat tehnologii și tratamente în aria implantologiei ghidate, în aria regenerării tisulare ghidate, în realizarea de terapii mai eficiente și mai sigure în tratarea parodontitelor.

GHID CHIRURGICAL PROTETIC PENTRU DECOLAREA IMPLANTURILOR Dispozitiv de ghidaj realizat prin tehnologia 3D

În intervențiile chirurgicale pentru decolarea implanturilor si inserția bonturilor de vindecare, procedura medicală necesară în realizarea protezărilor pe implanturi, s-a observat că în multe cazuri proteticianul care are la dispoziție doar imaginile radiologice nu poate stabili cu precizie submilimetrică poziția implantului osteointegrat, motiv pentru care incizia circulară în locul de inserție, realizată cu laserul sau cu bisturiul circular,  este imperfectă, sau este  preferată realizarea unei incizii mucozale longitudinale cu ajutorul bisturiului clasic. În ambele variante de compromis este lezată o suprafață crescută de mucoasă, comparativ cu terapia in care s-ar realiza o incizie circulară cu precizie submilimetrică. Variantele actuale enumerate generează timp intraoperator crescut, timp de vindecare crescut, deci risc de infecție mai mare, disconfort sporit pentru pacient, fiind necesare si suturi mucozale pentru refacerea tesutului moale, deci sunt mai invazive decât varanta unei incizii circulare de mare precizie realizată exact în locul de inserție a bontului de cicatrizare.

În vederea obținerii unei incizii de mare precizie cu toate avantajele ce rezultă prin această procedură, prin activitatea de cercetare-dezvoltare, echipa noastră a reușit să creeze GHIDUL CHIRURGICAL PROTETIC PENTRU DECOLAREA IMPLANTURILOR, dispozitiv de ghidaj realizat prin tehnologia 3Dcreeze dispozitiv inovator ce asigură garanția unor protezări pe implanturi mult mai sigure, nedureroase, cu o perioadă foarte mică de vindecare.

Programează-te online sau telefonic.

La noi este simplu și eficient. Selectează data, ora și medicul specialist.

TOP