Invisalign®

INVISALIGN® este cel mai cunoscut dispozitiv ortodontic din clasa aparatelor dentare ”clear aligner”, dispozitive transparente, clare, durabile, care vă ghidează ușor dinții către alinierea perfectă, în timp ce persoanele din jur nu observă că purtați aparate ortodontice. Datorită progreselor în domeniul stomatologiei cosmetice, INVISALIGN poate îndrepta dinții confortabil și discret în jumătate din timpul aparatului dentar metalic, realizând o estetică dentară de excepție, zâmbetul dumneavoastră fiind un atu pentru a-ți exprima personalitatea și a beneficia de noi oportunități.

Utilizarea INVISALIGN sau a altui ”clear aligner” va oferi numeroase beneficii în comparație cu aparatele ortodontice clasice:

- Puteți scoate aparatele când doriți.

- Vă permite să mâncați și să beți orice vă place.

- Periuța si ața dentară asigură în mod normal o igienă, deci o sănatate parodontală excelentă.

- Mai puține vizite la medicul specialist ortodont.

- Tensiune de repoziționare a dinților practic insesizabilă.

Tratamentul dumneavoastră INVISALIGN va consta într-o evaluare completă a gurii dumneavoastră, apoi medicii specialiști vor realiza amprentele dinților, utilizând tehnologia de imagistică 3D de scanare intraorală, pentru a vă putea crea alignieri personalizați. Veți primi apoi alignerii dumneavoastră netezi, realizați astfel încât sa nu irite dinții sau gingiile. Nu vă lăsați dezamăgiți cu aspectul dat de aparatul ortodontic tradițional, al bracket-urilor și firelor metalice.

Dacă aveți întrebări despre INVISALIGN, vizitați-ne pentru a discuta despre opțiunile de tratament la sediul nostru din Iași. Puteți face o programare online sau telefonic.

Vă invităm să realizați programarea online sau telefonic.

La noi este simplu și eficient. Selectați data, ora și medicul specialist.

TOP