Gingivectomie laser ghidată computerizat

Multe clinici realizează gingivectomia prin metoda clasică, implicând bisturiul. În acest caz manopera provoacă umflarea, sângerarea, prezintă un risc mai ridicat de infectare și procesul de vindecare este mai îndelungat. La DENTALHOSPITAL.RO, medicii noștri specialiști folosesc lasere medicale și ghidarea computerizată pentru această intervenție, creând astfel un zâmbet mult mai frumos, prin o procedură terapeutică sigură și fără durere, cu o recuperare foarte rapidă.

Gingia afectată, mai ales datorită gingivitei și parodontitei, devine un focar de infecție și, de asemenea, va afecta și lookul pacientului. Din cauza gingiei în exces, dintii pot fi vizualizați ca fiind foarte mici. O linie gingivala inegala va da iluzia ca dinții sunt strâmbi. În ambele cazuri lookul este afectat. Gingivectomia (ablația gingivală) este primul pas pentru refacerea gingiilor cavității bucale afectate de procesele parodontale, pentru ca pacientul să aibă țesuturi sănătoase și un zâmbet de invidiat.

 Gingivectomia completată de gingivoplastia duc ca rezultat terapeutic la gingii sănătoase și frumos conturate, tu beneficiind astfel de un zâmbet de invidiat.

Vă invităm să realizați programarea online sau telefonic.

La noi este simplu și eficient. Selectați data, ora și medicul specialist.

SERVICIILE NOASTRE:

TOP